За компанията

Вивус е най-популярната и добре представена онлайн кредитна компания на българския пазар. Компанията е част от „4 Финанс“ ЕООД и като такава оперира в 14 държави в цяла Европа, включително и България.

На родния пазар тя е изключително тясно специализирана в отпускането на бързи кредити онлайн с идеята да предостави максимално висока скорост при нужда от пари на заем от страна на гражданите. Дружеството е вписано е в регистъра на небанковите кредитни институции към БНБ и е лицензиран администратор на лични данни.

Краткосрочното микрокредитиране е топ услугата на Вивус и именно то я превърна в изключително успешна компания на пазара за бързи онлайн заеми в България. Всеки човек, попаднал в условия на нужда от спешен заем може да се възползва от услугите на компанията.

Условия за кандидатстване за бърз заем във Вивус

За да получат кандидатстващите бърз кредит от Вивус е необходимо:

  • Да са български граждани;
  • Да са навършили 19 години;
  • Да имат валидна лична карта;
  • Да имат банкова сметка на свое име.

Кандидатстващия за пари на заем от Вивус трябва да мине през регистрация в уеб сайта на компанията. Не е нужно да се предоставя трудов договор, да се доказват доходи или поръчител.

След като потребителят попълни формуляр за кандидатстване онлайн получава обаждане в рамките на 15 минути по телефона за потвърждение или отхвърляне на своята молба за отпускане на пари на заем.

Усвояване на кредита

При одобрение на молбата на кредитополучателя от страна на Вивус, парите се превеждат веднага по посочената от него банкова сметка.

След няколко минути, които са нужни на банките, за да обработят транзакцията между сметките те могат да бъдат изтеглени от банкомат и да се използват по предназначението, за което са получени.

Погасяване на кредита

Връщането на получения кредит се осъществява изцяло по банков път. Максималният срок за първи кредит е 30 дни, което прави Вивус предпочитан финансов партньор при т.нар. заеми до заплата.

Такси

При кандидатстване за бърз кредит от Вивус не се дължат абсолютно никакви допълнителни такси за разглеждане, усвояване или погасяване на полученият кредит.

Безлихвен кредит

Вивус предоставя и една наистина уникална възможност на българските си клиенти. Всички нови клиенти на компанията получават своя първи кредит до 350лв с 0% лихва, без да погасяват нищо друго освен главницата, която са усвоили.

VivusСумаСрок за погасяванеНачин на кандидатстванеНачин на получаване
Vivus 50лв. - 1,000лв. 5 дни - 30 дни
  • Онлайн
  • Офис на партньор
  • Банкова сметка
  • Easypay
  • Офис на партньор