maxcredit

За компанията

MaxCredit е една сравнително нова, небанкова кредитна институция, създадена едва през 2012г. Въпреки това тя се развива изключително бързо и печели завидно добри позиции на българския пазар. Компанията е вписана в регистрите на БНБ и е регистирана, като администратор на лични данни, което и позволява свободно да оперира на българския кредитен пазар. Компанията е специализирана в отпускането на потребителски кредити, по-голямата част от които са строго индивидуално насочени, така че да отговорят в най-голяма степен на конкретните нужди на отделния кредитополучател.Поради тази причина кандидатстването за заем от MaxCredit се осъществява с помощта на консултант, предоставящ една напълно безплатна финансова консултация, който впоследствие попълва вместо вас молбата за отпускане на пари на заем.

Условия за кандидатстване за бърз заем

Заявяването на желание за отпускане на заем, може да се осъществи по няколко начина. Кредитополучателят може да посети офис на MaxCredit, да се обади на посочения на уеб сайта телефон на компанията или да попълни онлайн формуляр. След изпълнението на тези стъпки  в рамките на 2 часа консултант на компанията ще се свърже с кандидата за кредит по телефон. Изискуемите от компанията условия за отпускане на пари на заем са:

  • Да са на възраст между 21 и 75 години
  • Да са български граждани или постоянно пребиваващи в страната чужденци
  • Да притежават валидна лична карта
  • В някои по-специфични случаи може да бъде поискано и решение на ТЕЛК

Усвояване на кредита

След като бъдете одобрен за бърз заем, сумата ще ви бъде преведена до няколко часа или на момента по банков път.

Погасяване на кредита

Вариянтите за погасяване на бърз кредит са няколко.

  • Първия е по банков път;
  • Втория е в някой от нашите офиси;
  • Третия вариянт е някой от финансовите консултанти да се свърже с вас и да се разберете за място и час на което да платите вноската си.

Такси

Потребителските кредити, предоставяни от Макс Кредит не са обремени с допълнителни такси или комисионни. Всички условия по кандидатстването и усвояването на кредита са ясно и точно формулирани и описани в договора. MaxCredit , също така предлага безплатна финансова консултация, за да избере кандидата вноските и кредитния период, които са най-подходящи за него.

MaxcreditСумаСрок за погасяванеНачин на кандидатстванеНачин на получаване
Maxcredit 150лв. - 3,000лв. 1 ден - 365 дни
  • Посещение от консултант
  • Банкова сметка
  • Посещение от консултант