easycredit

За компанията

Easycredit е кредитна институция, присъстваща вече от 10 години на българския пазар. Компанията е спечелила множество доволни клиенти и е от пуснала около 1 млн. кредита за този дългогодишен период. Тя е регистрирана, като администратор на лични данни и като финансова институция от БНБ още през 2006г.

Компанията е специализирана в отпускането на бързи кредити. Разполага с над 140 офиса в цялата страна, а услугите и са достъпни за всеки, които се нуждае спешно от пари на заем в кратки срокове.

Условия за кандидатстване за бърз заем

EasyCredit отпускат бързи заеми на своите клиенти срещу:

  • Да притежават валидна лична карта;
  • Да са български граждани;
  • Да са пълнолетни;

Можете да кандидатствате за отпускане на средства по следния начин:

  • По Интернет;
  • Директно пред кредитен консултант на компанията;
  • В Български Пощи.

След като кандидатът за бърз заем е попълнил своето заявление онлайн, то той може да бъде посетен от кредитен консултант на компанията в рамките на 24 часа. Служителят на компанията попълва въпросник, за да прецени дали клиента е подходящ за отпускане на пари на заем.

Усвояване на кредита

Усвояване на кредита от страна на потребителите може да стане по два начина. Клиентите могат да получат договорените средства в офис на Изи Кредит или директно от служител на компанията в своя дом.

Погасяване на кредита

Изплащането на взетия от потребителя бърз кредит става на база договореният предварително погасителен план на база фиксирани седмични вноски. Те включват в себе си както лихвата, така и главницата по заема.

Едно от предимствата на Изи Кредит, когато става дума за погасяване на кредита е, че те дават възможности на своите клиенти да пестят време чрез заплащане на своите вноски директно от своя дом кеш на кредитен консултант. Той посещава клиента в конкретен момент от седмицата. По този начин на потребителите не се налага да чакат на опашки или да се разхождат до по-далечни офиси на компанията.

Такси

EasyCredit е една от малкото кредитни компании, които не начисляват такси за хората, които кандидатстват за бърз кредит. Това резонно я превръща в желан партньор винаги, когато има търсене на пари на заем.

EasycreditСумаСрок за погасяванеНачин на кандидатстванеНачин на получаване
Easycredit 200лв. - 3,000лв. 60 дни - 301 дни
  • Посещение от консултант
  • Офис на компанията
  • Посещение от консултант