Бързите кредит са един доста добър авариен източник при спешна нужда от парични средства. Това се отнася за всеки, но особено за тези хора, които имат лоши кредитни досиета и недобър кредитен рейтинг. За тях често може да се окаже, че всъщност друга алтернатива буквално няма. За тези хора в противен случай би било почти невъзможно да се намери източник на пари при спешна нужда, а такъв винаги трябва да има. Все пак човек никога не знае за какво може да му потрябва известна сума пари

Много хора свързват бързите заеми с американските гангстерски филми, където действието се развива някъде през двайсете години на 20-ти век по улиците на Чикаго. Слава богу, в наши дни финансирането в небанковия сектор е съвсем различно. Оказва се строг контрол и се следи за спазването на цял куп правила. Всичко това позволява на обикновените хора да намерят малка сума пари бързо, за да се измъкнат от дупката на битовите си сметки и текущи задължения.

Поради куп причини, много хора смятат, че не отговарят на условията за получаване на заем. За да успокоите собствените си опасения, тук сме ви приготвили някои от най-важните моменти, които спират потенциалните кредитополучатели от това да изтеглят малка сума пари. Прочетете ги и вижте дали и вас не ви безпокоят някои от тези неща. Така ще знаете дали ще можете или не да получите бърз кредит при спешна нужда когато (и ако) възникне такава.

Причина за притеснение номер 1:

Нужни са ви пари, но сумата не е достатъчно голяма, така че ще получите отказ

Грешно. При искане на пари от фирма за бързо финансиране не трябва да се дават никакви причини и основания. Никой няма да ви попита защо искате кредита. Ако пък ви попитат, тогава можете да отговорите, че това си е ваш личен въпрос и не желаете да дискутирате това. Няма изискване, съгласно което потребителите да трябва да разискват с каква цел им трябват парите и не е необходимо да се изложи причина, поради която теглите заема.

Различни са правилата само при теглене на жилищен кредит, защото той се предоставя на по-ниски от нормалните лихвени проценти. Можете да използвате бързи кредит за плащане на желана от вас почивка, за сватба и сватбен подарък, за дрехи, за плащане на сметки и други подобни. Можете да изтеглите сумата и за да платите училищната екскурзия на детето. Можете дори да похарчите сумата в някой евтин бар ако искате или да купите хранителни стоки. Това е изцяло ваша работа.

Причина за притеснение номер 2:

Не мога да изплатя заема в определения срок, така че това няма да ми позволи да получа парите

Грешно. Можете да рефинансирате своя заем и когато дойде време той да изтече просто да изтеглите нов. Това ще ви струва допълнителни такси и в края на краищата може да ви излезе доста солено, но все пак можете да го направите. Въпреки това, не се опитвайте, освен ако не чакате някаква по-голяма сума пари, например от застраховка, която да ви е напълно сигурна и която да знаете, че ще покрие задълженията ви.

Причина за притеснение номер 3:

Имате лоша кредитна история и лош кредитен рейтинг и си мислите, че това ще ви попречи да изтеглите бърз заем

Грешка! Повечето фирми за бързо финансиране не извършват кредитна проверка. Ако го направят, то може да е само за да фиксират таксите си. Нека си го кажем направо – ако сте имали добра кредитна история, тогава щяхте да използвате кредитна карта, а нямаше да търсите заем при нужда. На кратко, много от хората, които търсят подобни услуги имат лоша кредитна история.

Причина за притеснение номер 4:

Не притежавате къща или кола, така че няма да ви финансират, защото не сте надеждни

Грешно. Вашата редовна работа и работна заплата са вашата гаранция. Ако не успеете да платите задълженията си, в последствие заемодателят може да получи съдебно разпореждане срещу заплащането ви. Така вашият работодател ще трябва да се разплати първо на кредитора чрез вашата работна заплата, а чак след това ще можете да получите своето трудово възнаграждение или по-скоро това, което е останало от него.

Причина за притеснение номер 5:

Нямам работа или банкова сметка, така че няма да ме одобрят.

Факт! Вашата работа и работна заплата е сигурността, която предоставяте, че заемът ще бъде погасен. Също така, кредитът се изплаща в банковата си сметка, така че без такава не можете да получите парите по кредита. Разбира се, има и други видове заеми, които могат срещи много висок процент да ви отпуснат заеми без гаранция или ако гарантирате с някакви вещи, но това вече е съвсем различно. Работната заплата и банковата сметка са просто задължителни. Все пак ако не погасите задълженията си към фирмата, тогава ще се наложи от фирмата в която работите да преведат заплатата ви на кредитната компания, дори и ако това означава, че ще трябва да похарчите всичко за тази цел.

Въпреки това, не позволявайте на последната причина да ви притеснява, защото много рядко нещата отиват толкова далеч без основателна причина. Вашият кредит може да се трансформира или рефинансира. Това може да се прави докато получите достатъчно пари за да го платите. Имайте предвид, че някои компании могат да са доста гъвкави, така че можете да получите много добри условия за разсрочване на задълженията си.

Много хора благославят бързите заеми, защото те осигуряват парични средства при спешна нужда. Това може да се окаже в редица случаи единствената сериозна и надеждна опция за решаване на парични затруднения.

Бърз кредит при спешна нужда от пари
4.38 (87.5%) 16 глас[а]

Още публикации

"Бърз кредит при спешна нужда от пари" е публикация на тема пари, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от пари на заем. Ако откриете фактологична грешка в "Бърз кредит при спешна нужда от пари", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на Krediti.info.