Заплатите в България трудно могат да бъдат възприети, като достатъчни, за да покрият текущите месечни разходи на средния българин. Положението се усложнява, когато заплащането се забавя по една или друга причина, а това явление се наблюдава все по-често, особено сред извършващите нискоквалифициран и зле заплатен труд.

Забавянето на заплатата или нейната оскъдица могат да причинят редица проблеми – някои, от които с трайни емоционални и финансови последици във времето. С един бърз кредит до заплата, тези проблеми могат да бъдат решени навреме и така да се избегнат много нерви, излишни разходи и ценно време. Колко проблема могат да бъдат решени с един бърз кредит до заплата, обаче? Тук ще разгледаме най-вероятните ситуации.

  1. Начисляване на наказателни такси и лихви

Всяко забавяне на плащане към доставчик на стока или услуга може да бъде обложено с наказателни парични глоби. Това е проблем, който всеки иска да избегне. Допълнителното оскъпяване на и без това изключително скъпите комунални услуги може драстично да свие месечния бюджет на едно домакинство.

  1. Лишаване от достъп до услуга

С някои елементарни удобства, като електричество, вода, телефон, кабелна телевизия и интернет сме свикнали до такава степен, че спокойно можем да говорим за болезнена зависимост. Всяко прекъсване на тока, водата, телефона или интернет услугата може да причини, не само неудобства, но и проблеми с дълготрайни последствия. Навременното плащане на битовите сметки с бърз кредит до заплата позволява да се запази качеството на живот.

  1. Сериозни здравословни проблеми

Липсата на пари за бързо лечение или за закупуване на животоподдържащи лекарства може да влоши много здравословното състояние и дори да доведе до фатален изход. Когато заплатата се бави или месечният бюджет е вече изчерпан, вземането на кредит до заплата е единственото адекватно решение. Влошеното здравословно състояние, със сигурност е проблем, който всеки би искал да избегне.

Какво е предимството на заема до заплата?

Кредит до заплата е продуктът с най-кратък срок на погасяване и съответно с най-малко оскъпяване. При някои компании дори се предлагат промоционални условия, при които всеки първи кредит до заплата със срок на погасяване 15 дни е без никакво оскъпяване, т.е. вземаш 350лв – връщаш абсолютно същата сума, без начислени лихви, такси за обработка на документите и без комисиони. При онлайн кандидатстване за кредит до заплата, кандидатурата се разглежда изключително бързо, което позволява одобрението да бъде дадено в рамките на около 10 минути. Превеждането на заема също става за броени минути, като сумата може да бъде преведена по банков път или да се получи в брой на касите на Easy Pay или FastPay.

Бързината на отпускане на този вид кредит позволява да се реагира светкавично и така наистина да се избегнат много проблеми и неприятни финансови ситуации. Кредитът до заплата е изцяло съобразен с реалностите в България. Този продукт е създаден специално, за да се удовлетворят нуждите на хората с малки и нередовни заплати и по този начин да им се помогне да се спасят от много повече проблеми, от тези, които сме изброили в материала.

Колко проблема могат да се решат с един кредит до заплата?
4.53 (90.59%) 17 глас[а]

Още публикации

"Колко проблема могат да се решат с един кредит до заплата?" е публикация на тема кредити, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от лесен кредит. Ако откриете неточност в "Колко проблема могат да се решат с един кредит до заплата?", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на Krediti.info.