Хората на възраст между 25 и 40 години…

Бързите кредити се търсят от всякакви хора на всички възрасти, без изключение. Ако трябва обаче да определим една възрастова група, която най-често кандидатства за този тип заеми, то това е частта от хората между 25 и 40 години. Тези хора най-много използват услугите по отпускане на бързи заеми, кандидатствайки за тях не само лично, посещавайки някоя от фирмите за бързи кредити, но и кандидатствайки по интернет – нещо, което вече почти всяка компания за бързо кредитиране предлага. Причината, поради която по-младите хора на възраст под 25 години по-рядко теглят заеми е, че в някои случаи фирмите за бързо кредитиране поставят минимален праг на възрастта от около 22, 23 или 25 години, тъй като се счита, че по-младите хора често са с по-ниски и непостоянни доходи.

Хората с ниски или средни доходи…

Съвсем естествено, хората с по-високи доходи не проявяват голям интерес към тегленето на бързи кредити. Те разполагат с повече средства и по тази причина за тях този тип финасиране не представлява интерес. Бързите кредити са насочени основно към групата хора, която получава възнаграждение в по-малък размер, но за сметка на това има гарантирани редовни доходи. При бързите кредити размера на доходите също е от значение. Така например ако искате да изтеглите 200 лева, едва ли ще е проблем ако работите и на минимална работна заплата. Ако обаче искате заем от да речем 700 лева, тогава може и да ви откажат ако не можете да покажете по-голяма работна заплата от минималната.

Хората с постоянен трудов договор

Дори и ако имате прилични доходи, ако сте например човек на изкуството и не работите на постоянен трудов договор, можете да срещнете някои наистина много досадни затруднения. Проблемът е, че повечето от хората, при които липсва постоянен трудов договор с работодател могат да очакват отказ. Разбира се, не всички фирми за бързо кредитиране работят на този принцип, но все пак това е доста масова практика при повечето. Ако нямате постоянен трудов договор, тогава може да използвате друг свой източник на редовни доходи, например може да докажете доходи от наем или пък от рента на земя, а също така и от пенсия, ако разбира се пенсията е достатъчно голяма и ако политиката на формата за бързи кредити няма проблем с това. Казваме това, защото някои фирми имат политиката да не финансират хора над определена възраст, като по този начин се стремят да се фокусират изцяло над работещите хора в активна възраст.

Кой тегли най-често бързи кредити?
4.56 (91.11%) 27 глас[а]

Още публикации

"Кой тегли най-често бързи кредити?" е публикация на тема пари, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от светкавичен заем. Ако откриете фактологична грешка в "Кой тегли най-често бързи кредити?", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на сайта Кредити.инфо.