Ако бързите кредити са нещо, с което не сте се сблъсквали досега, поради една или друга причина, то вероятно не знаете какви са причините хората да го правят. Ако ви е любопитно, какво кара хората да поискат краткосрочен заем от небанкова институция или се колебаете дали вашите причини са основателни, тук можете да разгледате 6 основателни причини да поискате финансова помощ от небанков кредитор.

Причина №1

Спешна нужда от пари

Непредвидени разходи винаги могат да изненадат всеки от нас. Дали това ще бъде повреда на жизнено необходим битов уред, част от дома или личният автомобил – няма значение. Парите ви трябват сега, а денят за заплата е далеч. Един бърз, краткосрочен заем ще ви спаси в трудна ситуация и ще ви помогне да запазите качеството си на живот.

Причина №2

Кредит за ремонт

Ремонтите са нещо, което постоянно отлагаме, поради липса на средства, а те са толкова необходими и понякога могат да ни помогнат да намалим сметките за отопление. Подмяна на дограмата или саниране на дома, ще ни помогнат да намалим драстично разходите за ток или парно през зимата.

Причина №3

Парите винаги свършват преди заплата

‘’Кредит до заплата’’ е услуга, която небанковите кредитни компании са създали не случайно. Преди заплата винаги изникват непредвидени разходи или самото плащане се бави поради някаква причина. Един малък заем с кратък срок на погасяване може да се окаже глътка свеж въздух, който да ще ви позволи да си спестите много нерви и тревоги.

Причина №4

Плащане на такси за обучение

студентски кредити‘’Кредит за студенти’’ е услуга, доказваща, че кредитните компании разбират сложната ситуация на учащите в България.

Родителите не винаги могат да помагат финансово на своите деца, а неплатените в срок такси за обучение могат да провалят цялата учебна година на един студент. В този случай, кредитът е напълно оправдан.

Причина №5

Плащане на битови сметки

‘’Кредит за сметки’’ е услуга, създадена именно за покриване на режийните, когато заплатата се бави или парите са използвани за покриване на непредвиден разход. Тази услуга ви позволява да платите навреме битовите сметки, така че да избегнете прекъсване на електричеството, телефона, интернета или кабелната телевизия.

Причина №6

Кредит за почивка

Колкото и странно да ви се струва, някои хора предпочитат да се насладят на удоволствията на живота, дори когато не разполагат със собствени спестявания. Това не е каприз, а необходимост и небанковите кредитини институции го разбират. Стига да имате постоянен доход, с който да покривате погасителните вноски – няма никакъв проблем да се обърнете към кредитор, за да организирате ваканцията на своето семейство.

6 причини да кандидатствате за заем пред небанкова кредитна компания
4.67 (93.33%) 21 глас[а]

Още публикации

"6 причини да кандидатствате за заем пред небанкова кредитна компания" е публикация на тема финанси, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от бърз кредит. Ако откриете правописна грешка в "6 причини да кандидатствате за заем пред небанкова кредитна компания", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на Krediti.info.