Бързите кредити преживяват през последните години истинска революция. Те са все по-търсени и хората теглят от най-различни фирми дребни суми по какви ли не поводи. Обикновено най-честите суми са в размер от около 200 – 300 лева, а размерите рядко надминават тези на минималната работна заплата. Какво да направим ако получим отказ за онлайн кредит.

Няма нищо по-лесно от това да изтеглим бърз кредит…

В наши дни фирмите за бързи кредити са толкова много, че конкуренцията между тях постоянно оказва влияние върху лихвите, а също така и върху критериите, по които дадена фирма преценява дали да кредитира свой потенциален клиент. Макар че това може да донесе на фирмата по-големи печалби, в същото време не бива да се пренебрегва и вероятността хората да нямат възможност да изплатят задълженията си.

При отказ за онлайн кредит помислете много внимателно!

Истината е, че много рядко се случва потребител да получи отказ при опит да изтегли бърз кредит. Ако вие сте изпаднали в подобна ситуация обаче, специалистите съветват да потърсите причината за това, а не да тичате към друга фирма за бързо кредитиране.

Причината може да е във вас…

Много е важно да разберете дали причината за отказа не е тази, че евентуално сте възприети от служителите в кредитната институция като неплатежоспособен клиент. Имайте предвид, че някои служители притежават изключителен нюх и усет към клиента и съчетавайки с това своя професионален опит, те могат да предусетят дали вие ще сте в състояние да изплащате своите финансови задължения.

Перманентни финансови трудности…

Ако получите отказ за бърз кредит, помислете дали имате финансови трудности в момента или като цяло финансовото ви положение не е цветущо. Ако това е така, то по-добре не теглете бързи заеми, защото те определено не са решение за дългосрочни финансови проблеми. Нещо повече – в подобна ситуация може да се случи така, че дори да задълбочите своите трудности още повече, а никой не желае това.

Ако проблемът не е във вас…

Ако сте получили отказ, защото не сте могли да представите достатъчно надеждно доказателство за своята платежоспособност, но все пак смятате, че бихте се справили доста добре с изплащането на вашия потенциален кредит, тогава можете да опитате с друга фирма. Един отказ със сигурност не означава край, защото при толкова голям избор от кредитни компании на пазара, със сигурност ще ви провърви поне с една.

Помислете и за гарант…

Ако се нуждаете от пари, но не ви позволяват да изтеглите заем поради това, че нямате редовен трудов договор. Можете да направите нещо друго – потърсете фирма, която приема да доведете гарант. Това не е широка практика в бързото кредитиране, но е все пак някакво решение.

Какво правим ако получим отказ за онлайн кредит
4.57 (91.33%) 30 глас[а]

Още публикации

"Какво правим ако получим отказ за онлайн кредит" е публикация на тема кредити, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от лесен кредит. Ако откриете правописна грешка в "Какво правим ако получим отказ за онлайн кредит", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на Krediti.info.