Бързите кредити са изключително популярен начин за финансиране, който през последните няколко години успешно завладя и българския пазар. Както всяко ново нещо, бързите кредити също понякога могат да пробудят неувереност или съмнение в потребителите, които не са запознати с този кредитен продукт. Ако никога досега не сте имали нужда от изтегляне на бърз заем, ние ще ви кажем как да сторите това стъпка по стъпка, без да се притеснявате да го направите.

Ето и стъпките за изтегляне на бърз заем

  1. Изберете фирма за бързо кредитиране според вашите нужди. Казваме това, защото на българския пазар оперират голям брой фирми за бързи заеми и всяка от тях предлага различен тип кредитни продукти, различни погасителни планове, различни лихви, както и различни размери на кредитите.
  1. След като сте избрали фирма според вашите нужди, проверете дали е лицензирана. Шансът да попаднете на некоректна фирма е малък, но не бива да се пренебрегва. Уверете се, че с избраната от вас фирма всичко е наред.
  1. Попълнете онлайн апликацията и отбележете параметрите на кредита, който ви е необходим. Помислете за размера на сумата, на колко вноски искате да я погасите и други важни детайли. След това изпратете попълненото на техните служители и очаквайте отговор. По правило служители от фирмата ще ви потърсят по телефона. Това се прави за да се потвърди молбата за кредит и за да се уточнят допълнителните подробности. Не се безпокойте и задавайте въпроси за всичко, за което се сетите. Не се стеснявайте, защото служителите ви се обаждат именно за да се уточни всичко и за да се разсеят вашите и техните съмнения.
  1. Ако всичко мине така както трябва, вие ще получите избрания от вас кредит по банков път. Имайте предвид, че повечето фирми вече работят изцяло онлайн и много малко са онези които приемат клиенти в своите офиси офлайн. По тази причина нуждата от или банкова сметка е някак очевидна, защото ви е необходима за да получите паричния превод.
  1. Обикновено цялата процедура трае изключително кратко време и най-вероятно ще можете да разполагате с парите в рамките на половин – един час. Има дори фирми за бързи кредити, които ще обработят поръчката ви в рамките на 5-10 минути, което прави финансирането още по-бързо. Ако парите са ви необходими за разплащане по интернет, те ще ви бъдат на разположение незабавно.
  1. Връщането на заема трябва да се осъществи в съответствие с правилата на фирмата. Имайте предвид, че стриктно трябва да се спазват датите и сумите, като при просрочване е твърде вероятно да ви бъде начислена допълнителна лихва за това. Твърде вероятно е след като погасите заема си да получите по-добри условия при последващо теглене, като тази политика на много фирми за бързо кредитиране има за цел да създаде по-голям брой редовни и лоялни клиенти.
  1. Всичко което ви е необходимо за да изтеглите бърз кредит е трудов договор, който задължително трябва да е безсрочен, а постоянен, банкова сметка, на която да ви бъдат преведени парите, както и разбира се да сте били коректни при предишно ползване на услугите на тази фирма, ако е имало такова.

В най-общи линии, горе изброените моменти обхващат целия процес от началото до края в тегленето и връщането на бърз кредит. Ако са ви необходими допълнителни детайли най-добре е да се свържете с офиса на конкретната фирма, която сте избрали и там да зададете вашите въпроси.

Какви са стъпките за изтегляне на бърз заем?
4.48 (89.52%) 21 глас[а]

Още публикации

"Какви са стъпките за изтегляне на бърз заем?" е публикация на тема пари, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от лесен кредит. Ако откриете правописна грешка в "Какви са стъпките за изтегляне на бърз заем?", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на Krediti.info.