Бързите кредити са онази част от заемите на родния пазар, която може да промени в много голяма степен вашата лоша кредитна история. Тя може да претърпи чувствителна метаморфоза за към по-добро, стига да спазвате условията и правилата по договора. Единственото което е необходимо е просто да се разровите малко в Интернет и със сигурност ще намерите някое чудесно решение, а такива има много.

Ако имате лоша кредитна история, то основният недостатък в това е, че почти всеки друг източник на пари би отхвърлил молбата ви за финансиране. Казано на прост език, хората с подобен проблем трудно могат да намерят някой, който да ги финансира. Ако и вие сте един от стотиците хиляди българи, които страдат от тази грижа, тогава фирмите за бързи пари са определено правилният избор за вас.

Отделете за целта няколко часа, не повече. Намерете най-популярните фирми. Обикновено те са най-сериозни. За тях можете да откриете и най-много отзиви в Интернет. След това отсейте няколко компании, които предлагат възможно най-близка услуга до това, от което се нуждаете.

Какви са предимствата на бързите кредити

Предимството на бързите кредити е не само това, че могат да се отпуснат средства и на хора с лошо кредитно минало, но също така и това, че парите ще бъдат в сметката ви в рамките на същия ден. Всъщност дори същия ден е много разтегливо понятие. Ако попаднете на по-добра фирма, парите могат да ви бъдат преведени по сметка още след около час.

И всичко това може да стане или без проверка на кредитната ви история или с проверка, която единствено би могла да има за цел да фиксира условията по финансирането.Ако решите да кандидатствате онлайн, тогава поздравления. Изборът ви е много по-голям, тъй като можете да кандидатствате и във фирма, която е локализирана много далеч от мястото, на което вие се намирате.

Всичко става изключително бързо и лесно, без каквито и да било допълнителни усложнения. Кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр, в който трябва да уточните какво точно ви трябва. Тук трябва да се упоменат срок, сума, погасителни вноски и погасителен план и други. Важно е да бъдете откровени, защото повечето служители биха счели за много лош сигнал евентуална невярна информация.

Една от причините за бързината на финансиране е, че повечето фирми не проверяват кредитната ви история, тъй като тя не ги интересува особено. За сметка на това, самото ползване на тази услуга гради кредитна история. Така ако имате проблеми в това отношение и изтеглите един или два пъти пари и ако разбира се погасите всичко това бързо и коректно според изискванията, вашето кредитно досие ще придобие доста по-добър изглед.

Какво трябва да направите за да ви одобрят

За да ви одобрят трябва да сте на възраст над 18 години, тоест да сте навършили пълнолетие. Важно е да имате редовна работа от поне три месеца, като освен това е важно и да имате банкова сметка. Тя също трябва да съществува от поне три месеца, а не да е открита малко преди да кандидатствате. Трябва да получавате най-малкото минимална заплата всеки месец, ако сте на някакъв вид почасова заетост, това не се брои.

Лихвеният процент е по-висок от този на другите финансови институции и по-специално от банките. Ако обаче кредитното ви минало не е добро, то най-добре за сега забравете за банките. Никоя банка няма да се съгласи да ви отпусне и един лев ако не е сигурна във вашата платежоспособност.

Парите ще получите в банковата си сметка още на същия ден. Плащането ще става автоматично. Вноските ще се погасяват като на определената дата фирмата ще тегли нужната сума за погасяването от банковата ви сметка. Това ще продължи до пълното погасяване.

Ако планирате да празнувате нещо, например предстои ви брачна церемония, но не разполагате с готови пари в брой, това е правилният избор за вас. Само по този начин ще се измъкнете от неловкото положение. Подобна е ситуацията и ако искате да направите малка почивка на море през лятната си ваканция. Отново този тип фирми могат да ви помогнат.

Кой хора теглят най-често бърз кредит

Хората най-често обаче теглят бързи заеми за погасяване на неочаквано големи или подранили битови сметки. Друга причина за теглене са закъснелите работни заплати и повредите у дома. Електрическата печка не работи? Или пък бойлерът не е наред? Това лесно може да се коригира с този тип услуги.

Всичко това ще ви позволи да водите един наистина пълноценен живот и да се насладите на всеки един момент, знаейки, че във всеки един момент има на кого да се разчита. И докато правите всичко това, вашият кредитен рейтинг ще се подобрява. Това от своя страна може да ви бъде полезно ако след време кандидатствате за заем в банка за започване на нов бизнес или друго важно нещо.

Да променим кредитната си история с бърз кредит
4.43 (88.57%) 14 глас[а]

Още публикации

"Да променим кредитната си история с бърз кредит" е публикация на тема кредити, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от бърз кредит. Ако откриете правописна грешка в "Да променим кредитната си история с бърз кредит", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на нашия сайт.