Чували ли сте за така наречените бърз кредити до заплата? Ако не сте запознати с тях, тук ще научите какво точно представляват, какви са техните особености, тяхното предназначение, както и в дали сте подходящи кандидати за този тип финансиране или не. Дори и в момента да не ви е необходим подобен заем, човек винаги трябва да бъде добре информиран, защото никога не се знае кога може да ви потрябва финансиране.

Кога е подходящо да изтеглим бързи кредити до заплата?

Може би все някога ви се е случвало да забавят работната ви заплата и да ви се наложи да търсите пари от приятели, познати и близки. Това не е приятно и именно тук се появява основното предназначение на бързия кредит до заплата. Ако забавят възнаграждението ви, съвсем логично сметките продължават да си текат.

Не е възможно земята да спре да се върти заради вътрефирмени проблеми в офиса ви. Ето защо в такива ситуации, за да не се налага да молите за помощ близките си и за да не се налага да смущавате своето ежедневие, едно от най-добрите възможни решения е бързия кредит до заплата.

Какво е предназначението на бързи кредит до заплата?

Предназначението на кредита до заплата, както споменахме, е да позволи на ежедневния ви живот да запази своя ритъм и хармония. Заемът е създаден основно за да можете да посрещнете своите ежемесечни задължения и битови сметки, например ток, вода, телефон, вноски по различни задължения, интернет и много други подобни.

Колко пари мога да изтегля?

Бързият кредит до заплата обикновено предлага да изтеглите суми от порядъка на 200 – 300 лева, а сумата обикновено не надскача размера на минималната работна заплата. При фирмите, които са се специализирали в тази област най-големите бързи кредити са в размер до около 400 лева. Това се обяснява и с кратките срокове за които трябва да погасите бързия кредит до заплата.

Какво трябва да знам за лихвите?

Тъй като бързият кредит до заплата е малък заем, неговата лихва някак не привлича голямо внимание. Въпреки това, лихвеният процент при този тип заеми обикновено е доста висок.

За колко време ще трябва да върна бързия кредит до заплата?

В повечето случаи бързите кредити до заплата се отпускат за доста кратко време, което се подразбира и от тяхното име. Обикновено трябва да сте доста бързи и да погасите задълженията си в рамките на няколко седмици. Понякога сумите трябва да се върнат дори за около 2 седмици, което е доста кратък срок.

Има ли разлика от коя фирма тегля заема?

Винаги трябва да обръщате много сериозно внимание на фирмата, от която теглите бързия заем. Обикновено повечето фирми предлагат сходни условия, но това не е причина да си затваряте очите и да губите бдителност. Проверете дали всичко е точно с фирмата, от която искате да изтеглите заема и чак след това се решавайте да теглите пари от тям.

Какви са изискванията за да бъда одобрен за кредит до заплата?

Вероятността да ви одобрят за бърз кредит до заплата е много голяма стига да имате безсрочен трудов договор. Не е необходимо да търсите поръчители, защото за тези фирми е напълно достатъчно да покажете, че работите на редовен трудов договор и, че ще можете да погасите чрез своите трудови възнаграждения задълженията си.

Тук е важно да обърнете внимание, че ако работите на сезонен трудов договор, например в туризма има твърде голяма вероятност да ви откажат кредит. Повечето фирми за бързо кредитиране не кредитират хора на сезонни договори. Същото, а дори и по-лошо е положението ако сте безработни. В такъв случай е важно да знаете, че повечето фирми ще ви откажат. Действително, за какъв кредит до заплата говорим ако всъщност не получавате заплата?

Има ли значение кредитното минало?

В банковото кредитиране е много важно да имате чисто кредитно минало, тоест да сте били изряден платец в предишно погасяване на кредити, ако е имало такова. При кредитите до заплата обаче е много важно да сте спокойни в това отношение, защото на практика няма никакво значение дали изобщо сте теглили преди банкови кредити или не.

За кредита до заплата има значение единствено дали сте теглили кредит от въпросната фирма за бързо кредитиране или не. Ако сте теглили, тогава е много важно всичко да е било напълно точно и коректно от ваша страна. Ако един път не сте съвсем изрядни, то следващ път в същата фирма може и да не ви отпуснат заем.

Има ли някакви привилегии за редовни клиенти?

Ако редовно взимате бърз кредит до заплата от една и съща фирма за бързи кредити, те ще започнат най-вероятно да ви правят доста отстъпки и ще получите много привилегии като клиент. Съвсем естествено, всеки обича лоялните клиенти, които използват услугите на неговата фирма, така че това е съвсем естествено.

Чували ли сте за бърз кредит до заплата?
4.5 (90%) 30 глас[а]

Още публикации

"Чували ли сте за бърз кредит до заплата?" е публикация на тема финанси, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от пари на заем. Ако откриете фактологична грешка в "Чували ли сте за бърз кредит до заплата?", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на сайта krediti.info.