Ако сте от щастливците, на които доходите са напълно достатъчни, за да покрият всички предвидени и непредвидени разходи, то вероятно терминът ‘’кредит’’ ви е напълно непознат. Предвид все повече увеличаващите се разходи и намаляващи доходи обаче, такива щастливци са рядко срещано явление у нас.

Бързите кредити от небанкови финансови институции са предпочитана услуга от все повече наши сънародници и ако се чудите, какви могат да бъдат причините, които ги принуждават да прибегнат до краткосрочен заем, то тук ви предлагаме списък, съдържащ цели 21 основателни причини за бърз кредит.

Кредит до заплата – Заплатите у нас са не само ниски, спрямо разходите, но и доста често се изплащат с голямо закъснение. Разходите за битови сметки или покупката на неотложни продукти в дните, оставащи до заплата спокойно можете да покриете с един малък бърз заем.

Кредит за ремонт Вероятно сте забелязали, че всичко се поврежда в най-неподходящия момент, т.е. – когато свършат парите.

Битовите уреди, компютрите, колата – ремонтът на нито едно от тези неща не търпи отлагане. Кредит за ремонт на дома също е доста често срещане явление, като размерите на този тип заеми са малко по-големи.

Кредит за лечение – Както знаем, болестите също нямат почивен ден и не се съобразяват с нашите доходи. Ако ви се наложи спешно лечение или покупка на скъпи медикаменти, а не разполагате с парите в момента, компаниите, предлагащи бързи кредити са на ваше разположение.

Кредит за парно – Топлофикациите у нас умеят да изненадват своите клиенти с нереално високи сметки. Една дълго отлагана и набъбнала сметка трудно може да се погаси само със скромните месечни доходи, затова кредитът ви позволява да се издължите наведнъж, след което да погасявате заема на малки вноски.

Кредит за наем – Наемът е сериозно перо в бюджета на всяко домакинство. Ако сте нов наемател и трябва да внесете депозит или просто заплатата ви се бави, кредит за наем е чудесно решение да се издължите навреме на своя хазяин.

Кредит за сметки Месечните сметки за ток, телефон, кабелна телевизия и интернет трябва да се плащат до определено число от месеца, след което ви се отнема достъпът до услугата. Когато заплатата ви се бави е логично да изтеглите кредит за сметки, вместо да допуснете да ви прекъснат електричеството, телефона, телевизията или интернета.

Кредит за безработни – Колкото и странно да ви изглежда, безработните също имат право да вземат бърз кредит. Тази услуга, разбира се не е за трайно безработни хора, а за тези, които сменят работното място или се очаква със сигурност скоро да започнат работа, така че да могат да погасят вноските по своя кредит.

Кредит за студенти – студентските такси, а също и наемите са нещо, което сериозно вгорчава живота на учащите във висши учебни заведения.

Един, специално съобразен с нуждите на студентите краткосрочен заем ще им помогне да заплатят учебните такси и да продължат безпроблемно своето обучение.

Кредит за пенсионери – Пенсионерите у нас трудно могат да си позволят да отделят от своите мизерни доходи за по-крупни покупки или ремонти. Именно за тях са създадени специализираните кредити за пенсионери, отново съобразени с техните скромни възможности.

Кредит за покупка – Хората по света отдавна са свикнали да живеят на кредит или по-точно да купуват уреди и електроника на изплащане. Тъй като не всички търговци предлагат стоки на изплащане, то кредитът отново е спасителна сламка, която ще ви позволи да имате сега и да плащате по-късно.

Кредит за кола – Разбира се бързите кредити не могат да ви позволят да закупите чисто нов, скъп автомобил, но една кола на старо и особено когато офертата е изгодна лесно може да се закупи с кредит от небанкова институция.

Кредит за бизнес – Случвало ли ви се е да попаднете на много изгодна сделка, от която не можете да се възползвате, поради липсата на пари. Един краткосрочен заем ви позволява да направите своя удар и да умножите многократно сумата, отпусната като бърз заем.

Кредит за подобряване на бизнес климата – това е още една основателна причина да изтеглите заем. Амортизираната техника или неуютното помещение, в което се намира вашият магазин или заведение имат нужда от подмяна и освежаване. Приятната среда и нова техника са условие за повишаване на вашите постъпления, затова кредитът е винаги добра идея в този случай.

Кредит за почивка – от кога не сте си позволявали почивка? Липсата на спестени средства не е причина да се лишите от малките удоволствия в живота. С един краткосрочен заем можете да си подарите заслужения отдих, който ще изплатите за няколко месеца.

Кредит за екскурзия – Пътуването до непознати, далечни места е винаги авантюра, която осмисля живота и оставя трайни спомени.

Това, че нямате спестени средства не ви лишава от правото да посетите някоя екзотична дестинация. Заемът за екскурзия е възможност да опознаете света дори със своите скромни доходи.

Кредит за посрещане на празниците – Празниците са свързани с големи разходи, а средствата не винаги са достатъчни за създаване на празнична атмосфера. Защо да не изживеете една незабравима Коледа, разходите, по която ще изплатите на малки месечни вноски?

Кредит за екстремно преживяване – Колкото и странно да звучи, екстремните изживявания са мечта на много хора, но някои от тях са доста скъпи. Ако искате да скочите с парашут или бънджи, да се гмуркате сред акули или да покорите някой многохилядник – бързият кредит отново е удобство, от което можете да се възползвате.

Кредит за културно мероприятие – Кой се осмелява да твърди, че културата е само за богатите хора? Защо да не отидете на концерт на любимия си изпълнител, на изложба или театър с пари, взети назаем? Вие решавате как ще инвестирате парите от кредита, а обогатяването на вашата култура е винаги добра инвестиция.

Кредит за разкрасителна процедура – Това не е новост за кредиторите. Красотата понякога струва доста скъпо, а не всеки разполага със свободен капитал, който да инвестира в своята визия.

Пластична операция, санаториум за отслабване или скъпа козметична процедура – всичко това може да се постигне на кредит.

Кредит за изненада на любим човек – дали това ще бъде пътуване, организиране на пищно парти или наемане на любимата група за рождения ден – любимият човек със сигурност ще го оцени. Нямате нужните пари? Кредитът е на ваше разположение.

Кредит за подарък – Искате да направите скъп подарък на важен за вас човек? Тук отново бързият кредит се явява удобна опция. Тя ще ви помогне да засвидетелствате своите чувства и отношение, а изплащането няма да се отрази сериозно на месечните ви доходи.

21 основателни причини да изтеглите бърз кредит
4.57 (91.43%) 14 глас[а]

Още публикации

"21 основателни причини да изтеглите бърз кредит" е публикация на тема заеми, която има за цел да ви помогне да се справите по-лесно с предизвикателствата при нужда от лесен кредит. Ако откриете фактологична грешка в "21 основателни причини да изтеглите бърз кредит", то можете да се свържете с нас използвайки онлайн формата за контакт на този сайт.